085 064 08 30 info@getsales.nl

Google AdWords (SEA)

Je online doelgroep bereiken met de juiste boodschap op het juiste moment. Onze campagne specialisten halen het maximale resultaat uit je advertentiebudget

✓ Geen vaste contracten

✓ 100% Resultaatgarantie

Direct je online kansen in je mailbox!

Google Ads (SEA)

Je kent ze vast wel, de bovenste resultaten in Google met het gele advertentie-ballonnetje. Dit zijn de betaalde zoekresultaten van Google, ofwel advertenties via Google AdWords. Sinds kort zijn de eerste 4 resultaten bij een zoekopdracht advertenties, waardoor een Google AdWords campagne erg belangrijk is voor optimale zichtbaarheid in het zoeknetwerk van Google.

Als Google partner zijn wij gespecialiseerd in het opzetten, beheren en optimaliseren van Google AdWords-campagnes. Deze richten wij in op basis van jouw verhaal, doelgroep en doelstellingen, om zo het maximale rendement uit je marketingbudget te halen.

Waarom Google AdWords?

Alleen jouw doelgroep

Met Google AdWords besteed je je advertentiebudget alleen aan mensen die tot jouw doelgroep behoren.

Voor iedereen toegankelijk

Als startende ondernemer kun je met Google Adwords met een laag budget je doelgroep bereiken.

Direct meetbaar resultaat

Met AdWords heb je direct inzictelijk wat je advertentiebudget je daadwerkelijk oplevert.

Met Google Adwords kun je je heel gericht richten op een bepaalde doelgroep. Dit kun je doen door alleen te adverteren op zoekwoorden die relevant zijn voor jouw producten of diensten. Het voordeel hiervan is dat je alleen budget uitgeeft aan mensen die ook echt tot jouw doelgroep behoren, waar andere marketingtools vaak veel ruis bevatten en dus ook mensen buiten je doelgroep bereiken. Dit kost onnodig veel geld.

Weet je niet goed op welke manier je doelgroep zoekt naar jouw producten of diensten? Geen probleem, wij kunnen je daarbij helpen door vooraf een zoekwoorden onderzoek te doen en gedurende de campagne de resultaten per zoekwoord te meten. Hier spelen wij dan op in.

Andere mogelijkheden van Google AdWords

Naast het zojuist beschreven Search Network, kun je met Google AdWords ook andere (Google)kanalen aanboren om  te adverteren. Denk hierbij aan Google Shopping, Remarketing en het Display Network van Google.

Al deze marketingkanalen kunnen je helpen bij het bereiken van je online doelstellingen. Zo kun je met Remarketing heel makkelijk mensen bereiken die al eens eerder interesse in jouw product of dienst hebben getoond, terwijl het Google Display Network zich perfect leent voor het vergroten van je naamsbekendheid.

Wil je weten welke Google AdWords-middelen het best bij jouw zakelijke doelstellingen passen? Neem dan contact op en Getsales!

Waarom SEA?

AdWords is meetbaar en flexibel – AdWords is in tegenstelling tot SEO goed meetbaar. Hierdoor weet je precies waar je budget aan besteedt wordt en wat je ervoor terug krijgt. Daarnaast bepaal je zelf je budgetten en waar deze aan uitgegeven worden.

Je kunt er eigenlijk niet meer omheen – Door alle recente updates van Google bestaat ongeveer 80% van het scherm van een bezoeker uit advertenties van Google. Indien je hier tussen staat is de kans groot dat deze bezoeker op je site komt.

AdWords is sneller dan SEO – Het is aan te raden om AdWords tegelijkertijd met SEO te laten lopen. Met AdWords met je namelijk direct zichtbaar terwijl dit met SEO enkele maanden kan duren.

Het helpt je concurrenten verslaan – Doordat je direct zichtbaar bent en verkeer krijgt met Google AdWords kun je gemakkelijk inspelen op resultaten die voor jou werken. Indien een concurrent geen AdWords gebruikt ben jij dus in het voordeel.

Let's Work Together!

Wil je bij ons komen werken of wil je een samenwerking opzetten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op:

Getsales

Croy 45

5653LC Eindhoven

085 064 0830

info@getsales.nl

 

Terugbelverzoek