085 064 08 30 info@getsales.nl

De laatste jaren is er steeds meer vraag ontstaan naar internationale SEO. Logisch, omdat het internet de grenzen voor veel bedrijven heeft vervaagd. Een andere verklaring is dat de Nederlandse markt de afgelopen jaren een stuk minder te bieden had door de economische crisis en er dus in andere landen en markten meer winst te behalen was. Twee goede redenen in ieder geval om verder te kijken dan eigen land.

De groeiende behoefte aan internationale SEO heeft ons het afgelopen jaar aan het denken en tegelijkertijd ook aan het werk gezet. Uitkomst: op dit moment kunnen wij websites in de gehele EU en de Verenigde Staten vindbaar maken in Google en zijn we druk bezig om onze diensten ook voor andere continenten aan te bieden.

Onze strategie in het buitenland is dezelfde als we in Nederland hanteren. We richten ons dus op kwaliteit en relevantie, zodat de websites van onze klanten aan autoriteit winnen. Hierbij snijdt het mes aan twee kanten, omdat niet alleen de bezoekers hier profijt van hebben, maar dus ook Google die websites beter gaat positioneren.

We onderscheiden ons van de concurrentie door kostenefficiëntie en kwaliteit. We hebben immers een werkwijze ontwikkeld waarmee internationale online marketing betaalbaar wordt voor een grote groep bedrijven en zo de drempel voor Internationale SEO dus lager wordt.

Voor bedrijven die enkel geïnteresseerd zijn in Linkbuilding kunnen wij ook van waarde zijn. Wij bieden immers niet alleen volledige Internationale SEO campagnes aan, maar verzorgen ook internationale linkbuilding campagnes. Wij verzorgen niet alleen linkbuilding campagnes voor buurlanden als België en Duitsland, maar kunnen websites van links verzien in de gehele EU en de Verenigde Staten. Ook hier is het aantal landen waarvoor we dit kunnen groeiende.

Wil je meer weten over internationale SEO? Neem dan gerust contact op per mail of telefoon.