085 064 08 30 info@getsales.nl

Internationale SEO

Wil jij met je bedrijf naar het buitenland? Met Internationale SEO en Online Marketing kunnen wij je helpen om markten als Duitsland en de UK te veroveren.

✓ Geen vaste contracten

✓ 100% Resultaatgarantie

Direct je online kansen in je mailbox!

Internationale SEO

Als Online Marketing bureau bieden wij ook SEO- en AdWords campagnes aan in het buitenland. Op deze manier kun je een nieuwe en grotere markt aanboren.

Voor onze Internationale SEO en Online Marketing campagnes werken wij samen met lokale partners die ons kunnen helpen met de mogelijkheden en gebruiken in het desbetreffende land. Zo kunnen wij effectiever werken en dus een beter resultaat behalen.

Wij hebben ervaring met verschillende soorten internationale seo campagnes. Zo verzorgen wij op dit moment campagnes voor webshops die in Duitsland vindbaar willen zijn, maar verzorgen we ook campagnes van websites die in 4 landen tegelijkertijd vindbaar willen zijn. Hierdoor weten we precies hoe je een internationale seo campagne voor meerdere landen het beste kunt aanvliegen, wat de valkuilen hierbij kunnen zijn en hoe je deze kunt voorkomen.

België

 

Duitsland

 

Engeland

 

Land op aanvraag

 

Waarom Internationale SEO?

Dankzij het internet is het voor Nederlandse bedrijven of webshops veel makkelijker geworden om een nieuwe klantengroep aan te boren in het buitenland. Het enige wat er moet gebeuren is immers een goed vindbare website of webshop in een land met een interessante markt.

GetSales helpt bedrijven beter vindbaar te worden in het buitenland. Met onze internationale SEO strategie, die in ieder land op een andere manier wordt toegepast, kunnen wij websites en webshops hoger in Google positioneren in een groot gedeelte van Europa en de Verenigde Staten.

Wat zijn de kosten van Internationale SEO?

De kosten van een internationaal SEO traject zijn afhankelijk van het land waar je beter vindbaar wilt worden. Belangrijke factoren hierbij zijn natuurlijk de kwaliteit van de eigen website, de branche waarin je opereert en de cultuur van het land. Hoewel afhankelijk van het product of dienst, ligt de concurrentie in Duitsland namelijk over het algemeen een stuk hoger dan in België.

Naast de concurrentieverschillen tussen de landen, speelt de cultuur van een land ook een belangrijke rol. In Polen krijg je voor een bepaald budget immers meer gedaan dan in Zwitserland. Traditioneel zijn de  prijzen in Zwitserland namelijk hoger dan in Nederland, terwijl voor Polen het tegenovergestelde geldt.

Wil je meer weten over onze international SEO campagnes? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Ook alleen Linkbuilding in het buitenland

Wij bieden, naast gehele SEO campagnes, ook linkbuildingcampagnes aan in het buitenland. Deze linkbuildingcampagnes (in bijvoorbeeld Duitsland en België) zijn vooral bestemd voor bedrijven die niet goed weten hoe zij moeten linkbuilden, maar wel al in het overige gedeelte van SEO zijn voorzien.

Tijdens een internationale linkbuilding campagne leveren wij links van relevante en krachtige websites die in het desbetreffende land actief zijn. Bij de linkbuilding houden wij uiteraard rekening met het linkprofiel van de klant en die van de concurrentie, zodat wij een zo groot mogelijke rendement uit de campagne kunnen halen.

Wil je meer weten over een linkbuildingcampagne in het buitenland? Neem dan contact met ons op.

Waarom SEO?

%

70% van de gebruikers van Google kiezen voor de organische zoekresultaten in plaats van advertenties.

%

42% van de zoekmachinegebruikers klikt op het eerste organische zoekresultaat

%

Hiervan klikt 60% op één van de eerste 3 organische zoekresultaten.

%

80% van de zoekmachinegebruikers klikt nooit op de betaalde resultaten

Let's Work Together!

Wil je bij ons komen werken of wil je een samenwerking opzetten? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op:

Getsales

Croy 45

5653LC Eindhoven

085 064 0830

info@getsales.nl

 

Terugbelverzoek